En sniktitt midt under flyttingen

Puha, det er travle dager for tiden! Nå har jeg vertfall fått vasket ned huset, flyttet tingene inn og vasket ned leiligheten. Så nå begynner den morsomste delen, endelig! Vi mangler fortsatt litt småting.. Skal blandt annet kjøpe ny sofa, da de gamle ble litt for store og "tungvindte". Også har jeg veldig lyst på nytt spisebord med spisestuesofa(!!). Som nevnt tidligere så har jeg hatt en retro stil, og har det vel forsåvidt fremdeles, men jeg kjenner at det er påtide å bytte ut alle de gamle stolene ved spisestuen med noe mer voksent. Også må vi vel ha nytt salongbord også? ;-) 

Trond kommer endelig hjem på onsdag, noe som blir veldig deilig! Disse fire ukene føles virkelig lenge.. Når han kommer skal vi henge opp gardiner, speil på badet, flytte vaskemaskina, tapetsere veggen på gangen og henge opp taklampene. Han får nok ikke heilt fri, nei.. 

4 kommentarer

Kamilla Haaland

20.10.2013 kl.23:42

Åh, det ser skikkelig koselig ut!!

Marie - mamma til Leo

20.10.2013 kl.23:57

Så koselig dere får det :)

connie rossing

21.10.2013 kl.10:50

så fint! lykke til videre med innflyttingen!

Hannah&Thekla

21.10.2013 kl.18:18

ååå ser så koselig ut!
Så veldig koselig ut! :D Gleder meg til å se det endelige resultatet! :)

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits