I dag har jeg..

..vasket, grunnet og malt trehvite utforinger, skrudd opp skohyller og klestativ.Disse bildene er fra klesrommet og det siste fra soverommet vårt. Jeg synes det er så deilig hvitt og lett her, er skikkelig fornøyd med fargene! Også er det SÅ mye penere her nå som alle listene har kommet opp. Siden det fremdeles er litt kaos i hovedetasjen etter mange håndtverkere som jobber parallellt, brukte jeg likegodt dagen på loftet. Det var utrolig gøy å skru opp klestativene og skohyllene på klerommet, det gav liksom en romfølelse av hvordan det kommer til å bli der.. Vi har forresten bestemt oss for å fjerne dørene til garderobeskapene, noe jeg er veldig glad for! Kjenner at det blir mye mer "walk-in" uten dem. 

Imorgen skal jeg få tak i mer maskeringsteip og male ferdig alle dørkarmene i hovedetasjen. Også skal jeg vise dere kjøkkenbordet vi skal ha! Jeg fant det nedestøvet og skittent i kjelleren her i huset, men nå skal det få nytt liv! 

Ha en fin kveld!

2 kommentarer

så fint det blir :)

Benedikte

09.10.2013 kl.21:38

Tanja Amanda Høglund Pettersen: tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits