Blårommet

Jeg satt og bladde gjennom bildene på en gammel pc og fant litt bilder fra vi begynte på huset. "Blårommet" var faktisk et av de første rommene vi begynte på, mest fordi det nesten var tomt fra før, men også for å kunne lagre flyttelasset her når det var "ferdig". Dette rommet kommer nok til å bli brukt som soverom. Om det kommer barn en gang er det jo veldig praktisk med skap til leker og "integrert" pult.. Det er litt rart med det, man føler seg aldri ferdig og kommer hele tiden på nye ideer. 

I begynnelsen av oppussingen var vi egentlig ikke tenkt å gjøre så mye med huset, men etterhvert som det ballet på seg kom vi vel til at det var like greit å ta en helrenovering. Dette rommet er så langt bare malt. Dette var kjøkkenet i loftsleiligheten en gang i tiden, skapene og benken var kjøkkeninnredningen og på det siste bildet viser faktisk hullene etter vasken som hang på veggen.

Jeg synes det er veldig moro å tenke på alle som har bodd her! Det var oldefaren til Trond som bygde huset og bodde her med kone og fem barn, derav bastefaren til Trond som etterhvert tok over gården. Han giftet seg etterhvert og fikk tre barn, der faren til Trond var yngst og tok over gården. Her har faktisk bodd tanter og onkler, gamletanter og gamleonkler som nygifte. Til og med naboen kom opp her en dag og fortalte at han og kona bodde her da de var nygift. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits