Nytt gulv

På det første bildet viser det gamle tregulvet med primer på. Det er en væske de har på for å beskytte treverket for avrettingsmassen. Når dette har tørket retter de av gulvet med en tyntflytende sement. Når dette også har tørket kan morroa begynne! Vi har valgt laminat fra Pergo i fargen "hvitlasert eik". Kundebehandleren på Copp Obs Bygg anbefalte ikke parkett om man har barn, hund eller katt(?). Vi har katt, vil ha hund og man kan ikke akkurat utelukke barn heller, så valget var igrunn enkelt. Grunnen til dette er at parkett er mye mykere enn laminat og får lettere riper og kakk.

Jeg er ihvertfall kjempefornøyd  og gleder meg til Trond kommer hjem og får se! På mandag skal snekkerne legge laminat på den andre stua og forhåpentligvis sette opp kjøkkenet. Så skal jeg bestille nye innerdører og gi beskjed til snekkerne om hvilke lister vi skal ha, slik at de får bestilt det. Så håper jeg at de har tid til å jobbe mye fremover, slik at det blir fortest mulig ferdig!

4 kommentarer

Beauty by Eline

18.08.2013 kl.13:54

Wow, for en forandring. Kjempe fint ! :)

Benedikte

18.08.2013 kl.13:59

Beauty by Eline: Ja, ikke sant! Tusen takk :-)

Silje Eid

18.08.2013 kl.19:33

Fantastisk fint gulv!:D

Benedikte

20.08.2013 kl.21:51

Silje Eid: Takk for det! Helt enig ;-)

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits