Gangen

For tiden jobber jeg med gangen. Det er virkelig et herk å male tømmer og nå er det heldigvis overstått! Bildene er i kronologisk rekke følge fra man kommer inn i hovedetasjen til loftet. Her blir det hvitt og godt er det! Veggen med tapet på det siste bildet skal tapetseres opp igjen. Jeg har en litt retro stil, men jeg er ikke særlig glad i mønster. Lurer likevel på å velge denne tapeten som Maria har på veggen på barnerommet. Gangen oppe kommer til å fungere som mitt "hobbyrom", hvor jeg skal ha symaskin, stikk og heklerier, derfor synes jeg den passer så godt!

Ellers skal jeg male trappen like hvit som veggene, altså i "Refleksjon". Trappetrinnene og gulvet på gangen oppe skal få en mørk grå farge tror jeg, lik fargen på flisene som kommer i gangen nede. Lurer litt på å male den øverste delen på rekkverket i samme farge, om dere skjønner hvor jeg mener? Der man holder seg når man går i trappa.. Tenkte det kunne være lurt siden det er gulvmaling som holder litt bedre enn vanlig maling også er det greit at fargen bryter litt med alt det hvite.

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits