Jeg har malt!

Puha! Her er det hektisk om dagen! Trond (mannen min) har skifta jobb og skal begynne på båt, og blir derfor borte i 5 uker i gangen. Han skal begynne i firmaet 1. juli og reiser først på sikkerthetskurs. Etter det skal han rett på tur, så vi sliter litt med å klare å bli ferdig slik at jeg kan flytte inn til det. Kjøkkenet kommer på mandag også skal et snikkerfirma komme å slipe ned kuler i gulvet og rette av der det trengs. Så skal vi legge gulv og leige inn folk til å liste. Men, men her er det jeg har gjort på i det siste:


Dette er tatt fra "finstua" mot kjøkkenet, døra til høyre i bildet går ut i gangen. Den lyse fargen på kjøkkenet og stuene er "Kalk". Den blågrå veggen er "Larvikitt/ Larkivitt"


Her er fra kjøkkenet og ut mot "finstua". Døra går inn til "tv-stua", der er det ei verandadør som skal gå ut til vinterhagen som etterhvert kommer opp.


Her er verandadøra jeg snakka om.


Her er fra en annen vinkel på "tv-stua"; ut mot gangen..


Også har jeg revet raftekottet på klesrommet! Så nå blir det plass til enda flere skohyller!


Her er det ferdig grunnet. Har malt opp igjen gulvet her og på soverommet i en lys gråfarge, men har ikke bilder av det enda..

2 kommentarer

Hanne

01.06.2013 kl.20:13

Ser ut som om det blir kjempebra!:) Jeg er også i male-modus om dagen, begynner å bli sånn passe lei nå..! :p

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits