Jobbing på loftet


1 og 2: Loftstua.. Vi lurer litt på å beholde tømmerveggen slik den er. Evt pusse den ned og beise den til "drivved".

3: Soverommet vårt. Vi har bestemt oss for å ha en liten veranda ut i fra soverommet vårt, så snekkerne skal få sage ut av tømmeret å sette inn dør og vindu.

4: soverommet vårt inn mot gangen. Jeg gleder med til å få opp lister osv.. og få male ferdig, ikke minst! Døra til høyre er inn til walk-in'en vår. Ihh!

2 kommentarer

Marianne

17.03.2013 kl.18:55

Lykke til videre med oppussingen! =D Blir nok kjempebra tilslutt!

Prosjekt Drømmehjem

17.03.2013 kl.19:05

Dere har nok å stri med dere og, ja. Men dere er heldigvis litt lengre enn oss da :)

Masse lykke til videre!

Siv-Inger

18.03.2013 kl.09:34

Den tømmerveggen er jo rålekker! En slik vegg har jeg også lyst på! :-) Det er så deilig å se fremgangen av det arbeidet en gjør. I den fasen dere er synes forskjellen så godt fra dag til dag... Vi pusset opp veldig effektivt frem til jul. En uke før jul kom flyttelasset. Så nå er vi i ferd med å vinne kampen mot esketrollet og er klare til å ta fatt på resten av oppussingen! Det er flere rom som er ferdige og jeg kommer til å presantere de i bloggen nå fremover. Du må gjeren ta en titt. I går blogget jeg f.eks om badet vårt.

Skriv en ny kommentar

Benedikte

Benedikte

21, Ålesund

Hei og velkommen hit! Jeg heter Benedikte, er 21 år og gift med Trond. Her vil jeg skrive om renovering av huset vårt og kanskje litt fra livet ellers etter hvert!

Kategorier

Arkiv

hits